Od środków spożywczych po nośniki energii.

 Odpady kuchenne powstające w gastronomii SARIA wykorzystuje do produkcji biogazu.

W sieciach handlowych towar przeterminowany jest natychmiast wycofywany ze sprzedaży i szybko staje się odpadem, który musi być właściwie zagospodarowany. Podobnie jest w restauracjach i wszystkich obiektach gastronomicznych, gdzie pozostawiane resztki pożywienia stają się odpadem pokonsumpcyjnym.

 

Pod marką ReFood przedsiębiorstwa SARIA oferują kompleksowe usługi w zakresie odbioru przeterminowanej żywności, odpadów kuchennych, produktów spożywczych wycofanych z rynku, bądź niedopuszczonych do sprzedaży oraz poprodukcyjnych odpadów spożywczych.

Klienci otrzymują dostosowany do indywidualnych wymagań pakiet świadczeń obejmujący: fachową poradę o tym jak właściwie zagospodarować odpady, dobranie systemu odbioru w oparciu o specjalne zielone pojemniki o pojemnościach 120 l lub 240 l oraz ustalenie optymalnej częstotliwości wywozu.

 

Działalność przedsiębiorstwa SARIA sprawia, że powstające w gastronomii i handlu resztki żywności nie marnują się tylko są przekształcane w energię. Autorskie technologie pozwalają przetwarzać odpady i wykorzystywać je do produkcji biogazu.

Posiadasz odpady tego typu?

Masz pytania i potrzebujesz pomocy?

 

 

Eksperci SARIA są do dyspozycji !

 

Prosimy o kontakt przez telefon, e-mail albo faks.

 

 

 

Wyślij nam zapytanie ofertowe korzystając z przygotowanego 

formularza kontaktowego.




Nota prawna | Wydawca | Polityka Cookies | © SARIA Polska Sp. z o.o.